Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Kontaktoproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Lekkerteefje

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: En nu moet ik ook nog een lijstje van wensen maken van wat ik zoek in een man...Ik zoek eigenlijk nergens naar, tegenwoordig is het al heel wat als je een lieve en leuke man, ongebonden en al tegen het lijf mag lopen en dat het ook nog klikt. Daar ga ik dus wel voor, ik hoop jij ook, aan mij zal het niet liggen.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

18 februari 2018

IkbengewoonIK

Oproep van IkbengewoonIK
Geplaatst op 27-06-15 - 08:36

Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ik ben niet op zoek naar die ene macho man die me de grond onder de voeten vandaan trekt, maar die man die met gevoel met anderen om kan gaan.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Kontaktoproepjes.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.